• FlatlineHun
    Bocsánat, hogy beleszólok, mert igazából semmi közöm hozzá, de a személyes ellentéteket leszámítva szerintem az át-nem-állás fő problémaköre az EGÓ-ból származik. Az emberek nem szeretnek veszteni, sokkal szívesebben játszanak a győztes oldalon. Ennyi. Ha ezen az oldalon 5-tel többen vannak, akkor az emberek nagy része azért nem áll át, mert akkor valószínűleg a vesztes oldalra kerülne.
    Ezt csak fokozza, hogy megeshet, hogy a létszámfölényben lévő oldalon esetleg több a pont (azaz jármű/heli/repcsi) is. Tegnap játszottam én is kicsit magyar szerveren (az oldalcserélős ranked) és 3x egymás után beszorítottuk az ellenfelet az utolsó pontjára. Erre rögtön jöttek a "csak főbázist tudtok támadni, láma kemperek" stílusú beszólások + az átállások a mi oldalunkra.
    Bevallom el is ment a kedvem, valahogy a külföldi szervereken ritkábban tapasztalom ezt az ÁLLANDÓ érzelmi túlfűtöttséget (persze hülyék mindenütt vannak) úgyhogy kiléptem. Aztán később visszaléptem, strike at karkand ment, CB.Petiék szépen el is vertek minket, ügyes taktikával. Hálistennek, amikor csak egy pontunk volt, nem kezdtek el átszivárogni az emberek az ellenfélnek, úgyhogy ki tudtunk törni. Elvesztettük, de jó játék volt. Viszont magyarázza el nekem valaki, hogy miért megy az állandó (játékon/fórumon belüli) egymásrafújás?
    Miért van, hogy ha lelövök egy gyereket 2x egymásután, nem azt mondja, hogy "szép lövés" hanem hogy "anyád megb*m ravatalon te csíter"?
    Nah, mindegy. Valószínűleg a közösség egyes tagjai nem nőttek még kellően fel a konfrontatív jellegű játékok által okozott érzelmi stressz elviseléséhez.