• G@be
    Tetszik, és meg is értem, hogy véditek a mundér becsületét. Szeretném, ha látnátok, hogy nem személy szerint XY-al van bajom, hanem azzal, aki akadályozza (ha van ilyen) a jobb játékkörülmények kialakítását. Igaz amit Frankie mond, ez üzlet! Én mint vásárló megveszem a játékot, és ezért azt várom, amit máshol (mondjuk Németo.-ban) megkap a vásárló. Azaz elegendő és jó minőségű anyanyelven játszható szervert. Aki ennek akadálya az engem károsít.
    Meow:
    sajnálom ha fáj, de vedd észre, nem gyanusítgatok, hanem egy rossz gyakorlat ellen ágálok, ahol semmi más nem számít, mint az EA nyeresége, ahol a vásárló csak addig fontos, amíg meg nem veszi a gamát! A vitakultúrádról most nem mondanék semmit...
    Frankie:
    1.Az EA-nek nem csak jogai vannak, hanem kötelességei is lennének a vásárlókkal szemben, mint azt fent leírtam
    2.ez nem így van, mindenki szeret az anyanyelvén játszani
    3.szerintem ez sem fedi a valóságot(lásd bármely bf2 fórum)
    4.ki a felelős érte?
    5.Szerinted az összes magyarországon eladott BF2 számához viszonyítva reális 64-96 játékhelyet biztosítani?

Örülök, hogy van magyar szerver,de jelen állapotában nem az igazi, és annak örülnék igazán, ha ezekkel minden rendbe lenne -amihez sok sikert az említetteknek, valamint bárki indíthatna ranked szervert, aki akarja és tudja csinálni!

Mindegy, én csak szerettem volna megtudni, van-e kizárólagosság a szerverekre, ill. ki miatt van ha van, de akkor inkább felhívom az EA-t. Bár nyilván nem fogják magukra vállalni önként, hogy nem szolgálják a vevőik érdekeit...
    Üdv EW

ui:továbbiakban e témában PÜ-ben pls