FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #35908 Commander témához: többnyire akkor jelentkezek commandernek, ha nincs és egy darabig senki nem is vállalja be. Éppen ezért szoktam is közölni, van commander, lehet kérni támogatást.
A tüzérségbe egyébként mindig belegyalogol valaki, pedig ha mód van rá direkt szólok még mielőtt elindítanám a csapást. Még azt is közölni szoktam, melyik squadtól merre teszem ki. Persze az ellen nem véd, aki nem állt be squadba..
Szerencsére azért vannak olyanok, akik nagyszerűen együttműködnek, felfogják, hogy jobbann átlátja a commander, mikor merre van probléma. Ezt persze nem lehet másként, mint valahol hasra vetődni, és végig a térképet bámulni. Minden tiszteletem azoké, akiknek erre nincs szüksége. De lehet, hogy ennek köszönhető, hogy jó irányítás és támogatás mellett 2:3 vagy 1:2 arány mellett is győzni lehet. :)
A végén pedig meg szoktam köszönni a játékot, és az együttműködést. Érdekes módon, a leaderek szintén ezt szokták tenni. :D