• Running
    Két dologhoz szólnék én is hozzá. A sebezhetetlen ember témához annyit, h én is észrevettem már h pár emberkét különösen nehéz megölni. Kizárva, h szerver vagy lag miatt, mert előtte 1 perccel 10 másik ember halt meg "rendesen". Szóval a csávót a tank géppuskájával löttem folyamatosan, a célkereszt jelezte a találatot, majd mivel nem hatotta meg odadurrantottam egyet a löveggel, de azt is kibírta, a másodikra már elhullt. Érdekes. Másik, hasal előttem a sniper, álltam mögötte, gondolkodtam: fej, vagy gyomor, mondom fej és belelőttem egy 30-as tárat fél méterről a fejébe, erre látom megfordul, na ekkor kezdtem el sikoltozva menekülni. :)

Ja és a kamikaze a másik kedvencem. Szeretem aszokat a pilótákat akik ha már képtelenek lelőni, akár cobrával, akár vadászgéppel akkor kamikazézni kezdenek. Tegnap folyamatosan csinálták és rettentő bosszantó, mert úgyse tudod kikerülni, ha hátulról ezerrel beléd megy. Elrontja az egész játékot. Az egy dolog, hogy a pilóták csak rám vadásznak, mert tudom hogy a fullos bh sokat ér, de kamikaze? Azért ne már. Mondjuk általában így is elől végeztünk, amíg át nem dobott a másik oldalra leaderként (HOL VAN MÁR A PATCH!!!). Ekkor fejeztem be este a játékot, meg kb a 25 kamikaze akció után.
    Mondjuk van néhány értelmes akinek ha szólok befejezi, de a többi kretén....:(