FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Valamilyen szinten egyetértek veled, hogy gáz ennyire bugosan kiadni egy játékot, és sok embernek is jogos a felháborodása emiatt, ezzel nincs is gond, háborogtam én is eleget már, főleg amiatt hogy sokszor egy körön belül dobál ide-oda akármi is vagyok. Van aki nem hagyja ezt annyiban, van aki igen. NEKEM jelenleg nincs kedvem azzal foglalkozni, hogy tegyek valamit, nekem elég ha játszom ezzel a játékkal. És hangsúlyozom, nekem megérte így is a játék, pedig nem vettem zsákbamacskát, mert warezossal toltam előtte, vagyis ismertem a hibajelenségeket. A fórumok is tele voltak vele. Én azt mondom, mindenki döntse el maga mire költi a saját pénzét, ha megéri így neki vegye meg, ha nem, akkor ne vegye meg, végül is nem kötelező játékot venni, el is lehet inni pl. Aki meg előbb megvette aztán látta milyen hibás az szarul járt és vessen magára miért nem informálódott előtte. De semmiképpen ne hőbörögjön h megvettem és szar a játék, mert az gáz szerintem. Most általánosítottam, ne vegye senki magára. Az is lehet rosszul látom a dolgot, nincs kizárva.
A lényeg az, hogy még sose láttam olyat, hogy az eladó valakire erőszakkal rátukmálta volna a bf2-t valakire, és ha talán meg is történt, akkor is el lehet adni, hiszen mostanság elég kelendő.
További sok feledhetetlen bf2 órát kívánok azoknak akik nagyrészt elégedetten játszák ezt a kiváló háborús játékot!!!