• Running
    Ja én is így voltam vele, habár én már a demónál gyanítottam, hogy ennek vásárlás lesz a vége! :)

Bazz tegnap vagy tegnapelőtt találkoztam néhány kiskecseggel külföldi szerveren. Írtam gyűjjenek helizni, mert az tutti. Csatlakoznak emberek, közte a sügér is. Felszállunk a hajóról eljutok egy darabig jön a másik sügér a vadászgéppel és belémjön, mert lerakétázni nem tudott. Mondom nem gond, nocheinmal, ismét eljutunk a szárazföldig erre megint kamikaze. Erre beír nekem a gyerek noob pilot és kiszáll a csapatból, írom neki, h a vadászgépes folyamatosan kamikázézik hátulról, erre anyázik. Hagytam a francba, mondom majd meglássuk eredményhirdetéskor ki a noob. Természetesen volt vagy 22 pontja, a csapatom meg az elsők között végzett kb 5 körön keresztül. Egyszerűen utálom a nagypofájú embereket, mert még ha jó játékos lenne, de még az se. Ez az új korosztály fő jellemzője, hatalmas pofa, beugatás mindenkinek, háttér, tapasztalat, tudás semmi! Remélem minél hamarabb lecseng a játék körüli felhajtás és csak a java marad.