• FlatlineHun
    Peti, ez velem is előfordult, megírtam BurnBaby-nek, hogy rakja bele a faq-ba! Bemásolom ide, amit neki írtam.

"Ezen felül még volt egy érdekes problémám: egyszercsak minden pályabetöltés után "lefagyott" az egér, és semmilyen billentyű nem működött, csak alt-tab-bal kilépve tudtam bezárni a programot. Rákerestem google-ben, másoknak is volt ilyen problémája, rövid vizsgálat után kiderült, hogy a "C:\Documents and Settings\{userneved}\My Documents\Battlefield 2\Profiles\{profilszámod}" könyvtárban a "controls.con" állomány mérete misztikusan 0 lett(azaz üres lett az állomány!)
    A probléma kétféle módon orvosolható: vagy a settingsben rá kell kattintani a "default" settingre (minden billentyűbeállítás elveszik) vagy egy másik (pld offline) profilból idemásolni a "controls.con" állományt. Mivel én nemrég installáltam újra, direkt elmentettem ezt az állományt. (hogy ne kelljen újra beállítani a bill.kiosztást)
    Javaslom, hogy írd bele a faq-ba azt is, hogy amint beállította valaki a megfelelő kiosztást, MENTSE el ezt az állományt, mert nagyon hasznos tud lenni ebben az esetben is, illetve akkor is, ha új profilt csinál, vagy ha újra kell raknia a játékot, és nincs kedve újra beállítgatni mindent."