• vsly
    Hát az a CB-Peti egy hülye balfaszláma,már bocs.
    Egyszer amikor felmentem egy magyar rankedre,épp a Sunghua Stalemate(vagy vmi hasonló nevü) pálya ment.Az a kínai ködös szemét...
    A lényeg azon a pályán,hogy az amcsiknak van két blackhawkjuk..
    Mire becsatlakoztam amcsiként,a USMCnek már csak 1 zászlója volt,az eredetileg kínai föbase.
    Lespawnolok,látom hogy leszáll a földre egy BH.Beszállok,de csak nem indul...
    soför kiszáll,valaki beül a helyére....még mindig nem száll fel...
    CB-Peti írja hogy "az ö squdjáé a BH,és aki nem oda tartozik az húzzon ki belöle!!!"
    Én meg írom neki,hogy induljon már zászlót foglalni,mert igencsak pörög a pontunk,mint a búgócsiga.-Erre írja,hogy "eddig olyan szépen együtt volt a squadjuk,és most miattam szétbomlik"-Válaszoltam,hogy ha olyan szépen együtt volt,akkor mér csak egy zászlónk van?
    Aztán szép lassan felfogta szegénykém,hogy írkálás helyett inkább csinálni kellene már valamit azzal a BH-val.
    Fel is szállt vele,de ahelyeet hogy egy távoli,védtelen zászló fölé belebegtette volna(hogy megálljon a pörgés),megállt magasan a levegöben 3 APC+1tank társaságában,és várta,hogy majd kiugrál mindenki....persze ez a mutatványa nem tartott sokáig.
    Aztán persze én voltam a láma,a köcsög a bunkó+még anyukám is átkopogott a szomszéd szobából,hogy haggyam abba a játékot,mert erösen csuklik...