FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #31654 Na az imént mellém állt az antitankosok védőszentje,és megcsináltam eddigi leglátványosabb tank pusztitásomat.
Épp egy szép domb mögött megyek a védésre kijelölt zászló felé,amikor hallom a jármű jellegzetes zúgását.Mivel arról csak az amcsi főbázisról érkezhet valaki,nem volt kétség hogy itt gyilok lesz.Na mondom ha már itt vagyok valami legyen,felkészültem hogy legalább egy találatot bevigyek mielőtt megtérek őseimhez...
Kilépés,célzás,piros név,tűz,egy találat.Na de jó vagyok,még vissza is tudtam menni a domb mögé.Rakéta csere,hallom jön nagy bőszen.Hirtelen ötlettől vezérelve a domb mögül kirontva lendületből elrohanok melette,közben eleresztem a második rakétát,találat.Na most mögé kerültem,ez jó...,lett volna ha nem látom meg hogy nem egyedül vezeti a tankot,hanem van valaki a gépfegyvernél is.Hasrávágodóm,gondolván,talán még egy lövést beviszek,mielőtt szitává lő.Közben a tankos hirtelen ugy dönt hogy tolatásba megy át,ez isteni szerencse,mert igy máris lehetetlenné tette a gépfegyver kezelőjének hogy lelőjön,én viszont fekve a 3. találatot is bevittem a lánctalpakhoz.Elgurul mellettem,felugrok,rohanok vissza kedvenc kanyaromba a domb mögé.Közben várom mikor lőnek szitává,mert ez már ugyse sikerülhet.De egy negyed energia vesztéssel megúszom.Ott az uton egy füstölgő buggy,tank kiér az útra,én meg hasra vágódom a buggy mögött.A gépfegyveres már érezhette hogy baj lesz mert kiszáll,közben én a buggy mellett a 4. rakátát is ellővőm,tank felrobban.Felugrok,csere a géppisztolyra,ellenfél lő,na mostmár tényleg annyi gondolom,de nem,mert kifogy neki a lőszer
,és amig cserélni akar,addig azt is le tudom lőni....
Ez az egész,ért 4 pontot,de micsoda kaland volt!
Tanulság: egyszál antitankos is megsemmisithet egy fullos tankot teljes személyzettel,és csak egy kicsi
szerencse kell hozzá....