• FlatlineHun
    Bocsi, akkor úgy látszik nem egészen sikerült megértetnem magam, megpróbálom hosszabban. Egyszer egy pontot védtem, (többedmagammal) és egy 4 fős squad támadt minket. 3-at leszedtünk, egy befutott egy ház mögé. Kb 20 másodperc múlva jöttek elő 4-en a hát mögül, gondoltam, milyen pech, hogy pont a leader maradt életben. Leszedtünk kettőt (én direkt azt, aki az előbb életben maradt) elbújnak, megint 4-en jönnek elő. Ekkor jöttem rá, hogy mit csinálnak: ha bárki életben marad ponttámadás közben, a többiek, akik "felette" vannak a squadban, kilépnek, és visszalépnek, így az életben maradt csóka lesz a leader, és ráspawnolnak! Így csak úgy "halhat" meg az egész squad, ha 15 másodpercen belül mindenki meghal!
    Elméletileg ez a squad cycling.
    A kérdés második része meg természetesen elfoglalható pontra vonatkozott, és a lényege az, hogy ennél gyorsabban lehetetlen eljuttatni 6 embert az ellenfél főbázisára (persze ha foglalható pld Kubra Dam MEC főbázis)
    Amúgy a kérdésem elsősorban arra vonatkozott volna, hogy etikus-e a játék feature-jeit ilyen módon kihasználni? És ha igen, írsz-e róla a squad guide-ban? :)