• Polemius
    Ez mindjárt 2 kérdés. :)

Nem az aki életben marad, hanem ha kilépnek előled, feljebb kerülsz a listán, és ha elfogytak te leszel a leader. (Ezt a faq részben írtam is.) Persze hacsak nem IRL értetted. :)
    Rankeden nem nagyon játszottam eddig, úgyhogy akár a rangtól is függhet, erről nyilatkozzanak akik ott nyomják pls! A Commander posztja legalábbis függ ettől. Ha többen jelentkeztek, akkor a magasabb rangú lesz az.

A másik kérdésnek egyik fele inkább a basecamp (ha nem elfoglalható zászlóról van szó). Ezt a felét most hanyagolnám.
    A másik feléről: a játékban lehetővé tették a leaderre spawnolást, szerintem semmi nincs abban, ha ezt éppen a főbase közepén teszik, akkor ott. (Az, hogy ott mihez kezdenek, az az első fele a kérdésnek.) De értelme nem sok van szerintem, mert egyedül a leader sokkal sebezhetőbb, mint a teljes osztaggal. Akár a repülve, akár már a célnál. Persze, így nem probléma a helyhiány, de ez szerintem nem okoz tisztességtelen előnyt, nem játékrontás. Mindkét fél megteheti, és nem lehetetleníti el senki játékát.

Szerintem.