FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na srácok egészen jók ezek a ranked szerverek, de
tegnap játszottam az egyik magyar rankeden (asszem az egyes volt)
nos egészen jó volt, leszámítva hogy beültem egy helibe és egyből kiabálgattak hogy get out :))
mondtam hogy srácok ez nem így működik, ez nem a tietek, esküszön néha még ki is szállok ha valaki nagyon akarja és szépen kéri de ha természetesnek veszi hogy kitakarodok a heliből akkor azértsem
aztán kb 5-6 alkalommal mindig én kaptam a pilcsiülést, erre már nagyon idegesek lettek a helirajongók (egyébként elég bénák voltak, egyszerűen azt se tudták hova kell állni...) és elkezdtek kitékázni mielőtt a helihez értem volna, ha pedig benne ültem egyszerűáen lelőtték a helit vaygy 5ször
kiabáltam adminért de nem találtam egyet sem, egyáltalán ezeknek a ranked szervereknek van adminja? ha igen ki az? ezek a sima punishok nemsokat érnek...
az említett heli-dtkás emberkék egy klánba tartoztak...
[GS.bf2]Quasar
[GS.bf2]Protein1980
[GS.bf2]TerranceG
hogy pontosan melyik kettő dtkázott azt nem tudom de talán az első kettő láma(egyébként magyarok)
hát Gratulálok srácok! igazánfairplay és korrekt játékot játszotok és még a [GS.bf2] jóhírnevét is sikerül megalapozni... :))))
második eset
már vagy másfél kört játszok egy külföldivel, ő a gunnerem folyamatosan, egyszercsak nem mi érünk a helihez elsőnek hanem egy csapattárs, erre az én gunnerem elkezdi pakolni az aknákat a helire egyből (hogy majd felrobbantja és mehetünk megint együtt) én csak néztem hogy úristen ilyen nincs...
aztán beszálltam a csapattárs mellé gunnernak és mentünk erre két percig csak tombolt a gunnerem, majd mégiscsak felrobbantott minket, aztán rendezett egy szavazást hogy kirúgjanak:))) természetesen mondanom sem kell hogy négyen nagyon szerették volna ha nem vagyok a szerveren...
hihetetlen dolgok vannak
a harmadik esetet nem is említem teodor0-val...
nagyot csalódtam, ennyi faszlámát!! hihetetlen...de legalább lett egy ribbonom végre:))

:)