FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #29978 Na most lehet ám nagy hülyeséget mondok,de én éppen ebben látok problémát.
Mert szerintem pontossan a nyertes csapatnak kéne valami pluszt kapni pontozásilag,hogy az egyénnek érdeke legyen hogy a csapata megnyerje az adot pályát,és ne arra menjen hogy ő saját magának igy vagy ugy sok pontot gyüjtsön.
Mert ugye a 2x-es szorzást csak a nyertes csapat Commandere kapja meg,a "harcoló tömeg" nem. (ha viszont igen,akkor az egész irományom értelmetlen)
Teszem azt a nyertes oldal minden tagja kapna 25-30 globál pontot bónusznak.Egyből lenne értelme a zászlókat védeni is,meg hasonlók.
Mert igy megy a nagy csata,de szinte mindegy melyik fél nyer,ha a játékos statisztikája jó a végén.
Na persze ehhez egy jó teambalance kéne,hogy fél percel a vége előtt ne álljon át mindenki a nyerő oldalra.
Szerintem,de lehet valami kritikus dolgot nem veszek figyelembe,ami miatt az egész gondolat hülyeség.