FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nah akkor valaszolnek:
eloszor is az hogy szeretem a helit az egy dolog...
Szeretnem ha tudnad hogy a helizes elott a demoban gyalogoskent voltam ugyes:) .. azaz leginkabb autoztam.
szal nem az a helyzet hogy a heli nelkul senki nem vagyok.. ugyanugy tok jol elvagyok a tankkal... es az autoval is!
ha nincs heli termeszetesen nem lepek masik szerverre hanem jatszom ahogy tudok.
a heli csak egy plusz dolog... nem akarok bekepzeltnek tunni de eddig EGYSZER sem vertek el heliben a 26 ora alatt amit jatszottam!
jo nem ugy ertem hogy nem lottek le.. persze lelonek de nem buntetnek el minket ahogy mi buntetunk masokat...
tegnap este is egy clan szerveren a masodik lettem ( az elso a commander volt)
ennyi..szeretek helizni...
az meg hogy rampakolja a c4 et az geciseg!
EN SEM CSINALOK ILYET.. SOSEM csinaltam!!
es elofordult nemtom hanyszor hogy ha beugrottam valaki melle es az masra vart, siman megkert hogy pls szalljak ki.. es en megtettem szo nelkul o meg megkoszonte!
nemtom minek kepzeltek de nem vagyok egy seggfej aki gyilkol a rohadt heliert es szinte betegre izgulja magat hogy meg tudja-e kaparintani a helit... nah ennyit errol.
a clan akihez mennek pedig kifejezetten helisnek vennenek fel...de szvsz tapasztaljak hogy heli nelkul is jol vegzem a dolgomat.. ja es MINDIG SZO NELKUL eldofagod mindent utasitast a commandertol es torekszem hogy megcsinaljam.. tegnap is ez volt.. es elotte is...
koszonom hogy meghallgattak:)))