FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sziasztok!
Ma lett elegem a játékból. Az elsők között vettem meg eredetiben. Működött is rendesen egészen a mai napig. Egy pár nap kihagyás után gondoltam felmegyek, és játszok egy kicsit.
Játék indít, kattintok a nevemre, majd várom, hogy bejelentkezzen a szerverre a loginommal. Eltelik 5 perc, majd 10 perc, de semmi, csak üzenet, hogy "Connecting to account server..."
Na gondolom biztos a tűzfal szarakszik (bár eddig semmi baj nem volt vele). Megnézem minden beállítás ok, majd egy gép restart után újabb próba. De a helyzet ugyanaz. Tűzfalat kilövöm, semmi. A helyzet változatlan. Megnézem, hátha a windows kapcsolta vissza a saját tűzfalát, de nem.
Letörlöm a játékot, majd újra felpakolom. Először rákattintok a Multiplayer-re, de ugyanaz. Csak forog szép piros kettes...
Gép restart. Most már eljutok addig, hogy az account-omat életre hívjam, de hibaüzenetet kapok többször is: "Ther was a database error, try again later" illetve: "The server has refused the connection". Jó vártam, próbálkoztam, most már csatlakozik. 5 percig, 10 percig...
Elegem lett. Akit érdekel egy eredeti BF2 az dobjon egy mailt a [email protected] e-mail címre. 9000 Ft-ért el lehet vinni.