• alma2
    Igy a nap vegen, uberelt mindenkit ATI(HUN( vagy talan ATIS(HUN) nevu jatekos.
    Sharqi peninsula palya.
    Senki nem volt eleg bator, hogy gunner legyen nekem :)
    a palya felenel jon ATIS a megmentom.
    Varok ra, hogy beszalljon teblabol a helitol nem messze, jo mondtam ez se jon felszallok.elindulok kiabal "need a ride" visszamegyek erte, megyunk szetloni az ellen helijet a startnal meg aki ott teblabol..raketa persze nem tudja, hogy van.Erre kiugrik a helibol en szetnyomom, mert olyan kozel repulok el az epulet tetejetol, vagy valami hasonlo.Nyom egy teamkillt, erre meg a levegobol repulve elkezdek neki magyarazni, hogy o nyumta e a "punishet", nem reagal. mire leirom mar tok idegesen, hogy te voltal az a .. ki punisht nyomott ? erre o az mi ?
    -mondom pagedown.
    -"ja en voltam az a f+" mondja o. De mar irja is menjek vissza erte.
    Gondolom meg egy bolond ki nem tudja mint jelent a punish szo.
    hmm, csak erzi milyen hulye volt, akkor elviszem megint.
    lovoldozunk belenk jon az ellen helije, ok meghalnak, na meg atis is, erre a gep megint ramveri a teamkill-t. Erre Atis baratunk automatikusan nyom egy pagedown.Amit azt hittem az elobb felfogott mit jelent.
    megjelenunk harmadjara ott a helinel rohangal mint ha mi sem tortent volna, szetlovom puskaval, o ugye megint automatikusan pagedown, en meg kick :)
    Ma jatszottam elszor magyaron ugy igazan, inkabb elkerulom, es hallgatom a nemetek radiojat :) Ilyen ideg meg nem voltam, ennyit meg nem er az egesz HUn fesztival :)