FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #28263 Tk/Bünti kapcsolatban az én véleményem: Én csak akkor büntetek, ha látom, hogy a halálom a csapattárs hülyesége, vagy szándékos gondatlansága miatt történik, alapálláspontom szerint valószínűleg nem akart ártani. Néha azonban visszaélek a büntivel, és direkt a bázisból utolsó járművel távozó csapattárs elé állok, még jóval féktávolságon kívül. Ha megpróbál elmenni mellettem, eléugrom, és bebüntizem. Ez lehet, hogy genyóságnak hangzik, de aki képes a csapattársát 3 perces gyaloglásra kényszeríteni, az megérdemli.
Amúgy legérdekesebb TK-k:
- Álló tankkal pontot foglalok, felémszáll a baráti heli besegíteni. Pilóta a tankomnak jön, meghalunk mindannyian, kapok 2 TK-t, és az egyik még be is büntet!!!
- Squadleaderrel pontot foglalok, egyszercsak lespawnol mellém valaki, ijedtemben lelőttem. Naná, hogy squadmember volt. Sorry, sorry, nem büntet be.
- Dragon valley pályán APC-vel indulok a nagy szigeten lévő bázisból oldalra, emelkedő után hirtelen TK, majd bünti. Következő életemben látom, hogy a sznájpergyerek a bukkanó után az ÚTON hasalva lövöldözik, majd a szemem láttára valaki ugyanúgy elüti. A vicces az, hogy kifelé jövet a bázisból esélyed sincs, hogy meglásd a csókát. 5 perccel késöbb ugyanott fekszik az út közepén. ARGH!
- Tank-Tank csata, nem túl jól állok, egyszercsak felrobbanok, 2TK, mindkettő bebüntet. Ahogy a kamera kizoomol, a tankom mögött füstölgő autóroncs. Tippelj, mi történt.
- Helivel repülök Kubra dam pályán, egyszercsak légvédelem lőni kezd rám folyamatosan, ráfordulok, rakátasorozat elmegy. Utána bevillan, hogy kék színű (még mindig lő rám), meghal, bebüntet.
- Zászlót támadot Shonghua (vagy miatököm) pályán APC-vel, egyszercsak épület mögül gránátok kezdenek felém repkedni. (vagy 3 db) Odalövök, meghal (biztos már le volt sérülve, mert nem közvetlen találat érte), bebüntet.
- Hja, meg egyszer csóri [HUN]Hacker-t is leszedtem sörétessel, amikor lesebezték a tankunkat, kiugrom, és ő valahogy elémkerült, azt hittem, hogy ellenfél. Persze nem büntizett be.
Ezek csak a legemlékezetesebbek voltak.