• Running
    Ez a basecamp dolog tök szokványos azon a helyen ahova járok rankedre, már ezerszer leírtam melyik az. Majd minden nap van, minden pályán ahol lehet. Tegnap egy egész osztag lőtte a bázist, az anti-tankosok a tankokat, a mesterlövészek az emberek. Közbe meg folyamatosan nyomták az arti-t a terepre. Én személy szerint vagy 6x haltam meg mire megtisztítottuk a terepet, de nem láttam h bárki panaszkodott volna. Pedig több osztag is elhalt helistől mindenestül a légibombázások miatt. Ja és egy heli is osztotta fentről az áldást a tankokra, vagy akik épp életben maradtak. :)
    Szóval engem nem aljz fel a dolog túlságosan. (Hozzáteszem több bázis nem is volt a kezünkben, szóval egyedüli volt az el nem foglalható támaszpont.) Ha ennyire béna a csapat, akkor meg is érdemli és akkor legalább mindenki összekapja kicsit magát. Ami meg is történt, még ha vesztettünk is, nem totálisan kaptunk ki. :)
    Másik, tegnap egy csávó minden körben helivel ment, a rakétással és 150-200 pontok között végzett, mivel 80-100 embert lőtt le körönkét. Csináltam róla screen-t de 0 kbyte-os lett. Ki is akarták szavazni, ami nem sikerült, meg kiabáltak sokan h cheater szavazd ki, gondolom az eredményei miatt. Pedig csak helizett és lőtte az embereket, nem volt abban semmi cheat. A csapat volt annyira béna, hogy senki nem lőtte le, le se szarták, ezért voltak jó eredményei, szóval azért dolgozik az irigység is.