FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tegnap én is jártam a chaos-on, a magyar rankeden. Ez meg a többi mikor lesz olyan állapotban, hogy rendesen működnek? Pontokat küldi már, vagy szar?
Tök jó h vannak ilyen lelkes magyarok akik termelnek magyar ranked szervert, legalább nem a külföldin kell törni az angolt és egyből a fórumon le is ugathatnak, ha valami butaságot csináltam.:)
Más: Tegnap kicsit kiborultam, mivel a gép mostanában úgy dönt, hogy játék közben leresetál. Teszek +hűtést gépbe, ha nem segít a dolgon, akkor a játék hibázik. :( Aztán megint elindítani, feljutni szerverre+usa-hoz kerülni elég körülményes.
Másik tök jó dolog, folyamatosan csapatba voltam és HÁROMSZOR vágott át a másik csapatba, ekkor se voltam ideges, pedig voltak rambók is, szóval nem kímél senkit se a hajigálógép, h patkolna el a majom szerver.
Bann: Ismerős a kick dolog, szereztem megint egyet, beugrok a helibe, jönnek a többiek, épp emelkedek fel, amikor egy droid belerohan buggy-val a helibe, felrobbanunk és már ki is rúgtak. Csak néztem mint a moziba, mert kb 2 másodperc alatt történt minden. Mindenesetre ügyesen megoldották. Csak hogy fokozzam a dolgot, másik squadból egy paraszt azért rúgott ki, mert oda akartam vinni nekik a helit, erre mikor a leszállópálya felé haladok,egy gép belém ront és felrobbanunk. Elég érdekes volt a szituáció. Na mind1.
Nagyjából ennyi érdekesség volt tegnap.
Miért van az h 0 kbyte-os fájlokat csinálok ha nyomom screenshot-ot?