FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabe18 #27096 Én azt nem tudom hogy a Squad Leader-ek miért nem adják meg a térképen a támadó-védekező parancsokat.Mert igy felmegyek egy nemzetközi szerverre,belépek a squad-ba,és nem tudok mást csinálni mint hogy max mindig a Leader-er pozicióján éledek újra.De különösebben nem tudom hogy mire készülünk...
Most ha kijelölné hogy ezt vagy azt a pontot támadjuk,vagy védjük,akkor sokkal nyilvánvalóbb lenne hogy mire törekedjünk a következő percekben.
Bár ha néha én vagyok szakaszvezető,akkor a Commanderektől se nagyon látom hogy ugyanezt megtennék,csak a tüzérséget nyomja,ha nyomja egyáltalán.
De a legjobb az volt,amikor egyszer az egyik városi pályán az összes zászlót elfoglaltuk,és az ellenfelekből is csak egy élt már.Na de azt meg nem találtuk,ugy elbújt.Már vagy 3 perce könyörögtek a commandernek hogy scannelje le a pályát hogy merre van az az egy ember,és jelölje ki,de semmi...