• Running
    Nos a hétvége eredményei: Kb 10 órát nyomtam és egyre érdekesebb hogy tényleg ölnek az emberek a heliért. Itt is olvasom, és a gyakorlat is ezt mutatja. Sajnos ez azért van, mert egy jó helis csapat képes pályánként átlag 100-120 pontot összeszedni, ami ugye gyalogosan vagy földi járművel lehetetlen. Ezért a pontvadász emberkék, illete magát überpilótának nevezett egyének versenyt futnak a heliért és ebből (MOSTANÁBAN) hatalmas veszekedések, kirúgások alakulnak ki, ami egyrést ízléstelen, másrészt elkerülhető lenne.
    Tapasztalat: kezdem az értelmesebb helis squadokkal, akikkel én is szívesen játszok (ált gunner vagyok) és nem pilótáskodom. Ők megvárják az újabb gépet, ha elorrozták előlük. Rosszabb esetben ha a csapat egyik tagja nem fért be, mert más beült helyette, akkor távozásra szóliítják fel, majd ha nem reagál ráhagyják.
    A nem értelmesebbek, ua szituba kilövik a nem csapattagokat a heliből, körberakják c4-el, lelövik egymást a helipadon, lőnek a helire felszálláskor és más hasonló dolgok.
    Mindezt ezért a kúrva pontokért. Pedig a legtöbbje tehetségtelen, mert hiába jó a pilóta, ha nem szerelik a gépet, vagy nincs legalább egy medic a helin. Vagy hiába a szerelő csapat, ha nem jó a pilóta és hiába tud repülni, ha rosszul fordul, bizonytalan a gép kezelése, túl magasan, v alacsonyan száll..stb. Szóval az esetek 10%-ban jön össze egy jó helis squad. Nekem sikerül kettőt találnom a hétvégén, mert a helizésen kívül is jó eredményeim voltak és invitáltak a csapatukba. Ott volt 1 supportos, 2 medic az ágyúknál és 3 szerelő. Hacsak nem volt pech sose lőtték le a helit és mi is 120-140 pontokat kaptunk.