• Running
    Running féle reggeli élménybeszámoló:
    Jelentem kifagyás nélkül is van olyan nem kapsz érmet, vagy pontot. Nem akarom elkiabálni de a 8körül szerzett ezüstömet és lehet pontomat se kaptam meg. Főleg azért h 12 körüli aranyam+kitüntetésem már szerepel a listán. :( A játéknak semmi baja nem volt, nem volt még connection problem sem. Szóval ez van mind1, csak mondtam, ne legyen meglepetés ha másnak is előfordul.
    Szokásos EA UK Official #9 szerver. Na bazz ilyen láma brigádot ami 9 körül volt fent kb 11-ig még nem láttam egy csapatban. A legyeknél jobban és gyorsabban hullottunk. Semmi csapatmunka (ez csak amcsi oldal), 4 squad 1-2 taggal, NEM VOLT COMMANDER!!!!, pilóták alig, a sofőrök tehetségéről nem is beszélek. Aztán beállt egy csávó parancsnoknak, akit vagy 3x élesztettem fel, mivel aszitte a gépfegyver jó a tank ellen. Na hagyjuk.
    A térképek története röviden. Kb 10 perc és maradt egy bázis, ami úgy védtünk h ugye a parancsnok semmit nem csinált, az emberek se, viszont folyamatos légibombázás és artitűz alatt álltunk. Szóval az emberek száma olyan 50-230 volt a javukra. :) Mindenki kb 20x halt meg, én is kb annyiszor mert akárhol voltam, lelőttek, lebombáztak, leartiztak, ha tankba szálltam azonnal szétlőttek a helisek, akik a bázis körül portyáztak és lőtték a lámákat. Szóval katasztrófa volt egészen 11-ig kb, amikor is a csapat nagy része lecserélődött és lett egy jó commanderünk. Ekkor már néha győztünk is, de még mindig csak olyan erős közepesen élvezhető maradt a játék.
    A nap fénypontja mikor meghívtak egy quadba és a helikopterral toltuk folyamatosan a operation pályán, amit gyűlölök. Két enginer folyamatosan szerelt, volt egy király pilóta, meg a két medic tüzér, az egyik én. Egy másik csapattag a vadászgépbe szállt és fedezte a helikoptert (ilyet se láttam még). Nagyon király volt, meg is köszöntem nekik az aranyérmem, nagyon profik voltak, remélem találkozom még velük.