• alma2
    Minden szerveren irkaljatok, hogy lepjunk squadba stb.
    az eddigi tapasztalak alapjan, ha en belepek /ez kb 2 % esely valakihez, kovetem ,mint hu gazdam, de le se tojja a fejem.
    Altalaban egybol csinalok egy squadot, ritkan lepnek be hozzam, akkor is a palya masik felen rohangalnak, szoval tok felesleges, kickelni meg oket a squadbol meg nem tudom, hogy lehet, ha lehet egyaltalan :)
    plusz sokat repulozok, meg helizek a repulosnek meg nincs ertelme nagy squadban lenni szerintem,Helisbe is eleg 2 ember, aki meg tud jelenni nalad plusz ott van a commander magyaraz az eleg hulyeseget neked :)
    na meg amig az egyszemelyes squadomnak tobb pontja van mint az 5/6-oknak, persze van sok kivetel is ! Felmentem amcsi ranked serverre, de ott annyira sutak voltak bent, hogy az osszes heli es repulo a foldon volt, es meg ott squadoljak :)
    matol megvaltozik a vilag vegre egy adakozo ad egy eredeti kulcsot, remelem vert fogok izzadni, az europai csatamezon :)

Ha 7-8 or alatt ossze lehet szedni 1000 pontot/magambol kiindulva/, akkor miert ne lehetne masnak 30000 ? szerintem semmi furcsa nincs benne.mar boven kint van annyi ideje a jatek.
    A Grafikaja en abba a taborba tarotozom akik azt mondjak, hogy gyonyoru, meg egy jatekban ahol ekkroa ter volt nem tapasztaltam ilyen jol mukodo arnyekokat, amit az emberek es a targyak vetnek.Bar ez sem tokeletes de messze az atlagon felul van.Tenyleg hasznalhatoak arra, hogy lasd ha a heli feletted van es melyik irnybol jon stb.