• FlatlineHun
    Engedjétek meg, hogy új fórumtagként megosszam veletek a lelkemet nyomó terheket. Először a sztori: Szombaton játszottunk az RDHA szerveren, és jött 5 JCSR klántag is játszani. Egyszer kasztot akartam váltani, felvettem az egyik lelőtt srác kitjét, és unlockolt fegyvere volt. A játékoslistában látszott, hogy nincs rangjuk. Amikor rákérdeztem eme helyzet furcsa ellentmondásosságára, azt a választ kaptam, hogy a szerver nem jelzi a rangjukat, de azért van nekik, innen vannak az unlockolt fegyverek (kb mindegyiknél az volt). Vasárnap azonban ugyanazon a szerveren összefutottam kicsirigóval, meg JCSR-Odin-nal és nekik mutatta a szerver a rangjukat, így az előző magyarázat erősen vesztett a hihetőségéből. Amikor Odin-nál rákérdeztem, azt válaszolta, hogy igenis van rangjuk. Biztosan állíthatom, hogy annak az accountnak, amivel bejöttek nem volt rangja.
    Tény: rang nélküli JCSR klántagok unlockolt fegyverekkel játszottak az RDHA szerveren.
    Feltételezés: szerintem cheateltek, és azért jöttek más account-tal, hogy ha netán bannolják őket, ne az igazi acc-ukat bannolják. Nem tudom, hogy mi célből csinálták, talán végig akarták próbálni a fegyvereket, hogy az igazi acc-ukkal mit érdemes unlockolni.
    Szeretném elmondani, hogy nem melldöngetésről szól ez a sztori, mert nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy nálam jobban játszottak. Azonban nem tisztességesen.
    Amennyiben van egyéb logikus magyarázat, akkor nagyon elnézést kérek a klántól, azonban ha nincs, számomra ők már csak a JóCsítRulez klán marad. (függetlenül attól, hogy pld Odin nem cheatelt) Nem mintha a véleményem számítana bármit is, de ha velük játszotok, nyissátok ki a szemeteket. Ha jól láttam, joe04 szokott ide írni, ő tanúja volt az eseményeknek.

Üdv.