FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát most felhuztam magam egy két hozzászolo kérdésén.Ha félreértettem valamit akkor bocs az érintettektől.tehát "hogy lehet unlockolni a fegyvereket ?" a következő hozzászolásokbol arra következtettem hogy az illető nem ugy szeretné unlockolni a fegyvereket ahogy teszem azt én és hozzám hasonloan még jo pár ezer ember lépésröl lépésre sokszor keservesen összegyüjtögetni a pontokat , tisztességesen elöbre jutni a ranglétrán. Nem ők ugy szeretnék ,hogy feltelepitik a bf2 öt játszanak 10 percet még azt sem tudják hogy kell futni,uszni,ugrani stb... de már azon törik az agyukat hogy hogy nyithatják meg tisztességtelen modszerekkel a fegyvereket .EZ nálam CSALÁS nak minősül unfairnak tarom azokkal szemben akik naponta több órát kinlodnak csak hogy az álltaluk kivánt rangot és fegyvert el tudják érni. És mindezt itt egy ilyen forumban kérdezi meg ahol azért a töbség becsületes uton probál eredményeket elérni. Nah ennyi.