• cav
    Én sosem írtam ide, de olvasgattam a fórumot, és idegesített a sok kérdés, sokszor egy oldalon belül. Lány is vagyok, nem is értek nagyon a szg-hez, de bármi gondom volt, egy kis google segített. Sosem jutott eszembe, hogy bárminemű utánakeresés nélkül, rögtön egy fórumba feltegyem az egyszerű kérdéseim. Az Sg-t nem úgy ismertem meg, mint egy segélykérő fórumot, nem is hiszem, hogy ezzel a céllal indítottátok. De ez lett belőle. Nem várhatod senkitől, hogy kizárólag azért járjon ide, hogy mindenkinek megválaszolja a kérdéseit, senkit nem kötelezhetsz erre. A flém, meg egyáltalán nem rosz dolog, építő jelleggel hat egy közösségre. A játékra szorítkozzanak csak a hozzászólások??? Megvalósíthatatlan... Lac coo nyilvánvaló flémkeltését nem jutalmaztad, pedig nyíltan vállalta is. Most már az összes olyan emerkét sikerült bannolnod, akik csináltak valamit a bf2-ért. Azt hiszem, én tovább nem olvasom az sg-t, mert nem vagyok kiváncsi arra, hogy kinek milyen problémája van a játékkal, és ki hogy segítí neki megoldani azt. Jó gondolom, nem hiányzok, eddig is néma voltam ezután is az maradok. Gondolkozz kicsit, mit szeretnél kihozni ebből a topikból, és akkor következetesen ahhoz tartsd magad, de ne felejtsd el közölni mindenkivel, ha ez itt éppen egy HELP fórumnak készül, vagy épp egy nagy FAQ-nak... Bannolhatsz nyugodtan engem is, nem fog megérinteni a dolog, csak nehogy a végén egyedül maradj.