FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jelentem egyre gázabb a játék a rankedeken is. Tegna a strike pályán az amcsikkal voltam. Az első házsoroknál volt a nagy küzdelem, hullottak az emberek rakatra, a sajátjaim főleg, mivel bénábbak voltunk. Szóval látom szorulnak vissza az arty mellé, ezért felkaptam az apc-t mentem tisztogatni. Lelőttem akit tudtam, így visszaszorultak, de sajna a sarkon találkoztam egy rakétással aki folyamatosan lőtt. Giri-guri sarok mőgé ha lőtt mert nem láttam honnan lő pontosan. A sajátjaim meg ugye nyomultak mögöttem. Erre mit látok, 3 embert agyontapostam a vezetővel együtt. Azonnal nyomtam sorry-t de mind megbüntetett, szeva -15 PONT, vissza is estem az első helyről a 8. helyre. Gratula anyátoknak aki megszült. Az ember segít nekik erre...emiatt már sírt a szám, hagyjuk.
Beléptem csapatba. Nem kellett volna. A 6 ember 6 különböző helyen 2 óra alatt 1 parancsot kaptunk, és a vezető akkora fos volt h hihetetlen. Hátul zabálta a sszendvicsét, miközbe a csapat nagy része küzdött mint állat. Szevesz nekik.
Egyébként pedig esküdni mernék rá, hogy sokszor azért nyomják a büntetést, hogy hátrányba kerülj a minusz miatt és ne legyél első 3-ba. Majd figyeljétek meg, sokan küzdenek eszetlenül az érmekért. :)