• DummyBoy
    Jaja ... pont ezt akartam kérdezni ... "Ez tiszta Vietnam ..." ráadásul ez az a pálya (fejből nem vágom a nevét ...), ahol az amcsik egy kisebb szigetről indulnak és az egyik vietkong bázis pedig egy híd után van ...

A TK rendszeren télleg van mit javítani ... múltkor lámáskodok valamelyik szerveren, kanyarosok be egy sarkon aztán beleszaladtam egy srácba, aztán reflexből lelőttem, ment vagy 4 sorry, jelezte is hogy not problem úgyis belénkcsapott az Artillery ...

2 pályával később meg kicked lettem túl sok teamkill miatt ... úgy hogy csak ez az egy incidens történt, járművet pedig nem vezettem ... érdekes :)

Egy kicsit off ... vagy ez lesz az on? :)
    Tegnap eszeveszett jót játszottam egy ranked szerveren, voltunk vagy 16-an össz ... Kubra DAM, amcsi oldal (nem szeressem :( ) medic (Ezt viszont igen :) ) ...

Egyszer kiszedtünk 2-en egy support-os sráccal egy apc-t, majd elfoglaltunk egy zászlót úgy, hogy a hídról ledobáltuk paradicsommal :) szóval én dobáltam a medikitet, a srác a supportot, és elkezdtük szórni gránáttal ... amikor a srác meghalt felélesztettem, amikor én haltam meg, odajött , felvette a kitemet, felélesztett és szerepcsere :) Meg beragadtam egy épületbe úgy hogy kint egy Anti Air bigyó észrevett, és elkezdte lőni az épületet ... medic-ként nem sok mindent tudtam vele kezdeni, de védeni kellett a zászlót ... teledobáltam medikittel a földszintet, aztán kértem supportot .. és JÖTT!!! Bár igaz, hogy egy sniper, de amíg ő elvonta az Anti Air figyelmét, addig én kifutottam, és kiszedtem a kint álló telepített ágyúval :) Nagy game volt!