• Polemius
    Most biztosan sokan utálni fognak, de leszedtem a patch-t, elindítottam, feltelepült, game fut. Pedig nem a C:\-re van telepítve, sőt még a temp könyvtáraim sem azon vannak...

Viszont találkoztam pár érdekes dologgal:
    Egyrészt volt egy 800-1000 -es pingű player!! Nem tudom, modemen lépett fel??

Másik: egyszercsak elkezdett a hang valami borzalmas csúszásokat produkálni. Volt, hogy a többieket csak 1-1.5 perc késéssel hallottam. De ők engem normálisan. Aztán megjavult. Ilyen a patch előtt nem tapasztaltam...

Harmadik: a gátas pályán (Kubra Dam) tartja a squaduk a gát keleti vége felőli zászlót (egy épület tetején van maga a zászló). Éppen rendezzük sorainkat egy támadás után, amikor valami rambó odakeveredik, TK, aztán amikor nyomok egy PgDn-t, még neki áll feljebb. (Én meg kezdhettem előről a C4-ezést...)
    Közben még squadba sem képes beállni. Mert akkor tudta volna, hogy oda se kell jönnie. (A Commander felé jeleztük, hogy védjük a pontot -> ha squadban lett volna, tudta volna ezt.)
    Ja, ez a másik: elfoglalunk egy zászlót, tartjuk amig kitaláljuk, hogyan tovább. Erre nem ott nyüzsög fél perc múlva az összes kék?