• Running
    Na tegnapi események összefoglalva (eredeti van gaméból):
    - Köszi csávók a patch felrakásának történetét, nekem is szar volt alapból.
    - Az account belépés felgyorsult, nálam 1/3 annyi idő lett.
    - A szerverkeresés is jó lett, habár nem tom miért van náhány pirossal jelölve.
    - A pingek szerintem tök szarok még most is.
    - A játék nem fagy le szerverkeresésnél, valamint nem dob ki a játékból desktopra, legalábbis egyenlőre.
    - Viszont a néha beköszönő connection problem még mindig megvan (ilyenkor fél perc szünte, aztán vagy kilép, vagy megy tovább), valamint az is érdekes hogy néha elmegy a hang. Ilyenkor meg csak a játék újraindítása segít a dolgon. Jelentem a hangoknál mediumon van, szoftveresen, ac3-am van.
    - Egyre több a ranked szerver. Ez tulajdonképpen jó, mert könnyebb feljutni, de egyre több a kezdő is. Ez még nem lenne gond, de olyan majmok, hogy tegnap és tegnap előtt is lett egy-egy kickem az ostobaságaik miatt. Legtöbbször gázolás miatt, mert vagy mögöttem állnak, vagy elém rohannak. Egyszerűen nem értem az embereket, mert ha legalább fasz és elém ugrik és hiába taposom a féket elgázolom, miért nyomja azonnal a ki***szott page up-ot. Még elnézést se tudok kérni, már benyomja. Sokat fel is élesztek mert mediccel vagyok, de akkor is benyomja. :( Tisztelet a kivételnek. Mit gondol, ha lövöm a másik tankot és hátrálok előle, majd a hátam mögé is figyelek????????? Ha lövöm a másik tankot miért rohan oda 3 ember rárakni a bombát???? Hát persze h meghalnak a köv lövéstől mire észreveszem őket, és megint én vagyok a fasz. Ezek a magányos rambó pontvadász lamer csávók a kedvenceim akik rakatra hullnak, mert géppuskával nekimegy a tanknak. Najólvan nem sajnáltatom tovább magam, csak érthetetlen számomra miért van az h valaki hülye akkor engem leminuszol. :( Hozzáteszem sokszor hibázok én is, de azt elismerem és nyomom a sorryt rögtön. És hasonló esetben ha én nem figyeltem és azért ütnek el, nem büntetem a csávót érte!!!!! :(