• Running
    Hát öreg én nem a max pontról beszélek, mert nekem is volt már egyszer olyan h dragon valley középső szigetén lévő dombokról vagy 25 embert lőttem le a légelhárítós tankkal mire kiszedtek. Aztán már jobban figyeltek mindenesetre 100 pont fölött végeztem, de ezek ritka dolgok, főleg most mikor egyre jobb a nép. :)
    A legtöbb eredményt így is mediccel+soksok zászlófoglalással lehet gyűjteni. Habár pályától is függ. Városi harcoknál jóval magasabbak az eredmények mert ott minden közel vagy egymáshoz és megy a hentesmunka. Ott mediccel gond nélkül szoktam első lenni, mert rengeteg a sebesült.
    Tegnap így kaptam egy aranyat. Egy 6-os osztag beleszaladt 2 gránátba, felgyógyítottam őket, erre puff megint kapta, erre megint, ott helybe szereztem vagy 25 pontot.
    A gond viszont az h egyre több a medic a pályán, főleg ha sok a hulla, ezzel ellentétben viszont mégsebezhetőbb a csapat, mivel a medic azért nem egy nagy harcos. Többször vesztettünk emiatt. Elsőnek voltunk vagy 3-an medic, aztán vagy 20-an. Mikor beindult az ellenfél ledaráltak minket mint a szart, mert a sok medic csak hasalt és gyógyított. :)