FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akkor én most megint belebeszélek
a játék motorja valóban gépigényes. ettől mi még szeretjük. nekünk is ugyanúgy kell alá az atomerőmű (nekem személy szerint 100K beruházás kellett, h egyáltalán elinduljon). ettől még nem szidom, ugyanis az itteni felhasználók egyike sem tud tenni semmit ennek érdekében (hacsak vki nem megy el a dicehoz programozónak).
jelenleg kicsit olyan érzésem van, hogy itt most csak a negatív kritika az elfogadott, és aki azt mondja, h neki így is jó a játék, arra felhoztok egy csomó példát, h mi szebb grafikában. ez nyilván mind így van, de mi akkor is bf2-zni szeretnénk, és teljesen tehetetlenek vagyunk a gépigénnyel szemben. egyet tehetünk, igyekszünk a többi játékos számára is elérhetővé tenni a megoldásokat, hogy ott is a körülményekhez képest legjobban fusson.
és engedtessék már meg azoknak, akiknek tetszik a játék, hogy a hibái, gyengeségei, egyebei ellenére is tetszen. nem akadékoskodunk, egyszerűen örülünk, h végre kijött, jól játszható csapatban, és ezért cserébe hajlandóak vagyunk lemondani a grafikai minőségről, ugyanis nincs választásunk. fikázhatjuk itt orrba-szájba, de akkor is ez jutott. én - és még sokezer játékos világszerte - úgy döntöttem, hogy játszom vele, tudomásul véve a gyengeségeit is éppúgy, mint az előnyeit. van akinek a cs/cod/stb jön be, játszon olyat. tényleg. én is próbáltam őket, de nekem nem adja azt az érzést, amire vágyom. a bf sorozat áll hozzá legközelebb. ettől még nem járok át a más fórumokba panaszkodni, hogy ez a játék nem az, amit én akarok. egyszerűen nem játszom vele.
ugyanígy, akinek túl nagy áldozat a közepes grafika az amúgy remek játékmenetért, az játszon far cry-t meg nem tudom miket, amiket itt felsoroltatok. de könyörgöm, hagyjuk már, hogy milyen motorra kellett volna fejleszteni, meg miért ilyen gép kell alá - nem változik tőle semmi, max a játékosok kedve megy el attól, hogy látogassák a játék fórumát, mert úgy tünik jelenleg csak a játékmotor szidása felel meg a moderátori elvárásoknak...