• Running
    Na igen, az mondjuk elég majomság, hogy dobálgat ide oda a szerver. Squad vezető voltam vagy mi a szösz, hozzáteszem csak azért hogy haveromat tanítgassam mert először játszott, erre áthajított a gép a másik csapatba, remek. Haver meg ottmaradt egyedül, én meg vissza se tudtam menni. :(
    Remélem ezt orvosolják, mert ha van squadon kívüli játékos, inkább azokat kéne elsőnek hajigálni.
    Tegnap rankeden akkora mázlim volt, akárhova hajigált a szerver mindig az a csapat nyert, persze nem azért mert én oda kerültem. :)
    Vicces sztori. Megnéztem sg szervert megint üres volt, ezért irány ranked. Dragon valley vagy melyik pálya. Mondom ez tök frankó, itt jó vagyok megmutatom milyen ha lecsap egy magyar rambó. Raboltam egy apc-t robogok 10 métert a támaszponton, erre hopp beugrik elém egy sügér, elgázolom, mert épp az orromat túrtam. Na mondom jó kezdés, kiugrok felélesztem. Megyek tovább, 3 métert nekimegyek a kijárat oldalának, beszorulok, giri-guri fél óráig amíg kiküzdöttem magam. Kezdek félni ez így nem lesz jó, ez a kezdés rossz ómen. De menjünk tovább...átmegyek a szigetre, látom lemaradtam a foglalásról vagy hatan állnak már ott, mind1 megyek tovább át a hídon, erre nem rosszul megyek rá. Féloldalasan egyensúlyoztam a híd szélén, de aztán csak belepottyantam a vízbe. :) Mondom sebaj, kiúsztam, elkezdtem gránátozni az apc-t hogy ne vesszen kárba. Az utolsónál se robbant fel. Néztem körbe tétlenül, erre a hídon álló egyik anti-tankos csávó megszánt és szétlőtte nekem. :) Nyomtam neki egy köszit és elhúztam a belem onnan. Hát elég lamernek éreztem magam, főleg h abban a körben 22 halálom volt, pont kétszer akkora mint a következő legtöbbet elérőnek.:) Következő két körre összeszettem magam, és begyűjtöttem az arany medált, hiszen mégiscsak jár az nekem. Volt még de majd később leírom.

(Ja segítség kéne, vagy egy voodooo1-es kártyám és nem megy a játék, rohadt EA, rohadt DICE, mit csiáljak most, csak 25 éves a videókártyám és tisztában vagyok azzal legalább 2 évente kell vidikártyát cserélni ha az ember új játékot jó graffal akar nyomni!!!! Köszi. :) )