• Running
    Na én is hozzászólok:
    Rankeden, vagy külföldi szerveren a játék sokkal jobb és élvezhetőbb. Ott igazi összetartást, csapatmukát lehet látni. Habár ott is vannak jócskán pontvadászok, mint pl én is. Pl sokszor ha látják elől végzel, akkor invitálnak a squadba, amit magyaron még nem vettem észre. Nem vagyok egyenlőre túl jó csapatjátékos de akkor szivesen nyomom ha hívnak.
    Ilyen hogy tk max csak véletlenül van. Örök favoritom a magyar szervereken a járművek egymás előli lopkodása. Régebben még feldühödtem, ma már...hm..köpök rá. Mondok példát. Medic-el mentem és épp tankkal toltam. Látom oldalt lelőttek egy csávót, kiugrok feléleszteni hiszen ez a dolgom, erre a súlyos sebesült mellett lévő csávó bepattan a tankba oszt el. Én meg ott kúrvaanyáztam, mert szaladtam a tank után de még a gépfegyver mellé se vett be. Ellepélda: Szicsu közel hasonló csak ranked szerver. Meggyógyítom a csávót, de addigra valaki bepattant a tankba. Már épp legyintettem erre mit látok. Felém fordul az ágyú, látja ott állok, kiszáll és ott áll. Erre én vissza a tankba, ő meg be mögém. Na ez az amikor azt mondom, király vagy. Kocsiba szintén hasonló, akárhányszor kiszálltam gyógyítani a csávó ha átszállt körözni egyet, sose vitte el messze visszajött és visszaszállt géppuskásnak. Pöpec.
    Másik. Magyar szerver: lamer beszáll helibe és lezuhan mint a bot. Király 5 halál kapásból, akik a gépben voltak.
    Rankeden ott álltunk az anyahajón és mindenki ki-be ugrált a gépbe, mert senki sem vállalta fel a vezetést, aztán jött egy csávó aki igen és akkor elvitt mindenkit. Látszik a különbség.
    Még sorolhatnám. De ennyi elég.
    Egyébként semmi bajom a magyar szerverekkel, csak ezek miatt kevesebbet tolom ott. Ennyi.