FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát szerintem ellenetek nagyon elbasztuk a wart.Pedig a legelső kör volt a legjobb amikor kb 10 pontal mentünk és még 5 perc volt hátra,de tudtuk hogy nálatok is leállt 3-om embernek a gépe és akkor sajna újból kellet indítani a gépet.Ideges is voltam kéttszer:1.Egy APC-be 4-en ültünk +feküdt az apc mellet egy emberünk és ugye a főbézt foglaltuk és akkor láttam,hogy elő tünik egy ellen és ki lőtt egy anti tankot és mind a 5-en meghaltunk és felordít nálatok egy hapek aki megölte mind a 5-ünket,hogy ezaz kilőttem őket(vagy
valami ilyet)2.mentünk a szállító helivel,4-en ültünk benne és valahogy meghaltunk mind a 4-en is no more-val és akkor is felüvölt a csávó,hogy kilőttem őket.Ja de ez nem is idegesség volt hanem....
Pedig benne szerettünk volna lenni az első 4-be,ez meg is lett volna ha valahogy legyőzünk titeket.:)De szerintem jól szerepelt a TLD mert 4 warból hármat úgy győztünk,hogy nem volt elötte egy warunk se meg nem is játszott több ember soha BF2-őt és több gép szar volt meg még nem szoktunk össze ja meg persze no taktika.:)