FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én csak azon akadtam ki ,hogy 8 órás várakozás után végre mi jövünk az ex ellen na mondom végre. Nem sokáig tartott az örömöm mert kb. 5 percem volt a teljes billkonfigra mondom nem gáz megleszek erre betölt az a fos és kemény 15 fps szakít. Mondom ez nem frankó ,ha már bejutottunk a legjobb 4 közé akkor legalább egyenlő esélyekkel induljunk (hozzáteszem az előző meccseken egyszer nem problémáztunk volt ,hogy 4 emberünknek is 15 fps volt a max köztük nekem is pedig heliztem), szólok a rendező csókának, hogy ugyanmár ,ha nem nagy kérés akkor had üljek már át egy másik géphez ,nagy nehezen ráált, adott egy gépet hogy ezen tuti jól megy én elhittem. A konfigra már csak 1 percet adott mondván ne húzzuk már az időt mondanom sem kell elindították nélkülem a meccset holott líder volnék. Mondom nem baj 5 percig kibirják nélkülem ,ja 10 perces volt az egész meccs, szal beérek 5 perces késéssel na mondom akkor most szórakozzunk, de az a szar szintén 15 fps-el ment úgyhogy jobb híján felfeküdtem egy épület tetejére és csendben végiglagoltam a meccset. Egy lövésem nem volt a játék végéig, mint később megtudtam még valakinek volt ue. a problémája, de ő már meg se próbált más gépet kérni. Ja ami a legjobb volt odamegyek a végén a csókához ,hogy most mi van meccselünk a 3 helyért ,mert ahogy számolgadtam még lett volna egy mecsünk. Először mondja ,hogy persze ,majd kis idő után, hogy mégsem ,mert késő van szal jó lesz nekünk az a 4.hely. Amúgy az első 3 meccs jó volt a vacak gépek ellenére is, de azért a negyeddöntőt vehették volna egy cseppet komolyabban is.