• Robogo
    Hát a TLD is jól megszívta a LAN-t.Első war kb 2 órás volt ez már egy hosszú késés de semmi gond mert lenyomtunk az ellent és így nem lettünk idegesek.Aztán a következő kettő warunkat is megnyertük így már rendelkeztünk zsinorba 3 győzelemmel na és így 2 órára lejátszottuk a három warunkat.Aztán a következő warunkon pedig kikaptunk de egy nagy szívással.Vezettünk 10 pontal úgy hogy pörgöt épp le az ellen és 5 perc volt hátra a játékból aztán az ellentől elszállt 3-om ember és így újból kellet játszani a wart,jó beleegyeztünk,hogy játszuk újra és ez volt a hiba,mert 180-0-ra kikaptunk úgy hogy 200 ticketről indultunk és ez azért volt mert az indulást elbasztuk,mert kettő dzsip ugyanara a pontra ment és így az egyik zászlóhoz nem ment senki és befoglalta az ellen és ez az jelentette,hogy az egyik zászlóhoz 6 ember ment a 10-ből---->et szivás.És úgy játszottuk le a warokat,hogy 3ember nem is tudott játszani végig mert szar volt a gépük.Ez az egész az jelenti,hogy már 2-kor haza tudtunk volna menni,de ehelyett ott szívtunk és kb 8 fele mentünk haza.:(És én az egészbe azt nem tartom fernek,hogy az ellenek újból tudták indítani a játékot de nekünk nem hiszen 3-om emberünknek is rossz volt a game,de hozzá kell tennem hogy egy nagyon jó klán ellen játszotunk és gratula a győzelemhez.Különben én az egészet élveztem és nagyon jó volt és nem bántam meg,hogy elmentem.Na ennyi lenne.