• vsly
    Hát ez a "LAN" égés volt a javából!Ennyire gagyi,xar,béna szervezést el sem tudtam volna képzelni....Mi 2 csapatot indítottunk.Az 1ik csapatunk de.játszott,a 2ik,meg 2öre lett volna kiírva,elvileg.
    Szal már eleve ez felháborító volt,hogy nem lehetett megoldani azt,hogy elöre kisorsolják a meccseket,és akkor a fele brigádnak nem kellett volna ott baxnia a rezet 9h-tól....

Na mindegy is,mert ez csak a bemelegítés volt a többi finomsághoz!

-Meccs közben sorban adták meg magukat a gépek.
    -A mi 2.squadunk 1. meccse eleve 1 órát csúszott,mert nem bírták elindítani rajta a game-et.
    -Utána folyamatosan pausálni kellett a játékot,mert mindig elszállt 1-1 ember.
    -A legviccesebb talán az volt,hogy az 1ik squadleaderünk gépe 1 forduló alatt 4-szer ment ki desctopra(ilyenkor volt pause,persze egy kis késéssel),majd miután kapott 1 másik gépet az is elszállt....Ordít a srác,hogy pausálják már le,de semmi reakció.Elkaptam ott egy rendezöt,és szóltam neki,hogy mi történt,erre megvonta a vállát.és aszongya:
    "Nem tudok már mit tenni,nyomjátok le így"
    Erre egy kicsit dühösebben szóltam vissza,hogy:"Mi az hogy nyomjuk le így????10vs9???+a 4szeri kilépés okozta hátrányról nem is beszélve???"
    Na erre érdekes módon már tudott szólni valakinek,aki nyomott egy pause-t,kb 2perces késéssel.....
    Aztán közölte,hogy ez van,másik gépet nem tudnak adni....
    "Szerencsére" volt olyan korrekt a másik team,hogy felajánlották,hogy tölük is kiáll valaki,és akkor 9vs9ben folyhat tovább a küzdelem.
    Aztán ment is,de ilyen hátrány után nem született igazán igazságos eredmény persze!

Na,kb.hasonló dolgok mentek mind a 3 körön keresztül.Aztán mire elkezdödtek volna a mi csopotunk mérközései,már sík idegek voltunk...

-Nekem ott telt be a pohár végleg,hogy játszottuk volna az elsö körünket,amikor is konfigolnám be a joyt(10emberre 2db joy-t szántak!)és addig jutottam,hogy billenés elöre-hátra,majd jobbra-balra.Utána állítanám be az oldalkormányt,és akkor esett le,hogy egy akkora gagyi xar joy-t adtak,amin még egy kib@szott oldalkormány sincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Szóltam a rendezönek,hogy adjon már egy qrva joystikot,vagy cseréljük ki.De neeeeeeeeeeeeeem,azt nem lehet......................... .........

Szal mindent összevetve egy gagyi xar rendezés volt az egész,xarul összerakott gépekkel,xar driverekkel (egyik srácnak !3.6os! catalyst volt feltelepítve az ATI9600hoz...)
    És akkor még határozottan meg volt tiltva elöre,hogy valami kiegészítöt vigyünk!!!!

Már nem azért,de ha valaki rendez egy ilyen összejövetelt,akkor vagy csinálja rendesen,vagy bele se kezdjen,mert ezzel rengeteg ember napját tette tönkre,és semmilyen igazságos eredmény nem születhet ilyen körülmények között!LUTRI volt az egész!!!! + nem egy player jött ezért fel BPre a világ végéröl........

Aki otthon maradt az ne bánkódjon,nem vesztett semmit,SÖT!!!!!Én csak irigylem öket......