• direwolf
    Szasztok!

Új vagyok, de nem kérdezek :D
    Inkább a saját tapasztalataimat mondom el... a játékról csak annyit, hogy irtózatosan féltem tőle, de elbuktam; beszívott mint a fekete lyuk :D lassan már nem tudok másra gondolni, pedig asszony-gyerek...
    Az itt leírtakkal ellentétben nekem eddig nagyon jók a tapasztalataim a "veteránok" vs. "nyúbik" ellentétben. Szinte mindig korrekt segítségeket kapok, nagy ritkán akadok össze egy-két fa..fejjel, nem is írok példát volt itt már 1000.
    Viszonylag hamar megtanultam a járművezetést, tapasztalataim szerint a heliket is az átlagnál jobban vezetem, de a kézifegyverekkel elég szarul bánok, még tojás vagyok.
    A nagy szívfájdalmam, hogy amikor jáccani tudok, akkor a gyerek alszik, így nem tudom használni a voip-t, és a csapatmunka sajnos enélkül nagyon nehéz, pedig mennyire jó lenne néha egy blackhawkos deszant mellé egy AH-1-es támogatás mikor csattognak a páncélon az ellneség golyói. Főleg amikor jön egy profibb heli pilóta!
    Na hogy kérdésem is legyen: a Shilka (lánctalpas légelhárító üteg) télleg ennyire használhatatlan a támadóhelik ellen? Tegnap este vagy 10-szer kapott le egy AH-1-es én meg eccerse tudtam... valóságban ez az eszköz az amitől a nato pilóták nedves gatyával térnek vissza a bázisra, ha túlélik a talit!