• Max Damage
    Elárulom hogy van 1 halom különbség a vadászok között, csak észre kell venni, és persze repkedni kell hozzá nem is keveset. A Mig29 például sokkal jobban fordul mint az Amerikai Jet, amely pedig szintén jobban menőverezhető mint a Kínai cuccosok, de Jet gyorsabb az utánégetővel mint a Mig29. Bombailag a Su-nak van a legerősebb bombája, amely ugyan darabonként kisebbet sebez mint a kínai társaié, de nagyobb körben. :) A Jet-ek fegyverzete. A vadászok bombája szegényes, de például Jet-nek erősebb, többet sebez és nagyobb körben a bombája mint a Mig29-é, azonban hátránya a Jet-nek a rosszabb manőverezhetőség is. A bemérőrendszerben is vannak érdekességek, leggyorsabban beméri a célt a kínai vadászgépek, az amerikai és a MEC-é szerintem azonos, de ezt azért megnézem még. Továbbá van különbség a rakéták követőképességénél is, melyben a MEC vezet. :) Ami viszont igaz, hogy nagyon minimális különbségek vannak, szóval nem kitűnőek ezek az eltérések, sokat kell repkedni hogy észrevegye az ember. :) Jah és ilyenkor a gépfegyverek különbségéről nem beszéltem, bár mondjuk szerintem abból csak 2 féle van, a bombázóké (kis sorozas es annyi a tankoknak is) és a vadászoké (ergo kicsikocsit kiszedi, mást nem nagyon, vagy addig 3x lelőnek).