• Borg
    Pontosan. BF2-ben az új lehetőségek miatt erősen át kellene gondolni a BC fogalmát, és nem egyből mindenkire azt prüszkölni, akit meglátnak az ellenség bázisán. Szerintem:

1. Ha bemegyek C4-el felrobbantani a commander cuccokat, az nem BC. Még akkor sem, ha eközben (logikusan) meg kell védenem magam az ott kolbászoló ellenségektől.

2. Ha az artillerynek éppen az ellenség főbázisa az optimális célpont, akkor az sem BC. Már csak azért is, mert az artilleryt csak időnként lehet küldeni, tehát bőven hagy esélyt a másikaknak. Ráadásul nyugodtan jöhet tőlük is valaki sztényomni C4-el, hogy ne lehessen artilleryzni. Ez egy taktika BF2-ben, ami benne van és kész.

3. Ha befejeztem a C4-es robbantgatást, nem lesz öngyi csak azért, hogy nehogy valami überpro BC-t kiabáljon rám. Elandalgok a köv foglalható pontra (akár lopott járművel!), és ha ehhez megincsak az kell, hogy harcoljak a túlélésemért, akkor igenis lelövöm ott aki veszélyeztet engem útközben kifelé.

4. Ami kétségtelenül nem fair (és ezt senki nem is vitatta) az az, hogyha KEMPELVE figyelem a spawnolókat, és egyből lelövöm őket. Akár sniperrel, akár tankból. De ez nem egyenlő a fenti 3 ponttal.

Na ez az én véleményem. És a mi szerverünkön is ezek a szabályok érvényesek.