FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #19067 Az FB nevű "klánnak" üzenem, hogy örülök neki így utólag is, hogy nem fogadtuk el a war kihívásukat (csapat elvi okokból).
Ennyi taknyos hülyegyereket egy rakáson régen láttam. Miután 5 pontból 4 a mienk volt, bemegyek a az ellenség bázisára (publicon) miközben commanderkedek, hogy C4-el lenyomjam az aritlleryt meg a radart. Meg is tettem, maradt 1 C4-em. Látom hogy fel akar szállni a heli, én meg rájukfutottam, és öngyivel egyetemben a két ürgét is felrobbantottam.
Erre hogy én mekkora buzi basecamper vagyok. Hát persze.
Párszor kitárgyaltuk már itt, hogy mi basecamp, meg hogyan működik ez BF2-ben.
A köv mapon egyből mentem ugyancsak commanderként a bázisukra, hogy szétrobbantsam a cuccaikat. De mivel sok ember kavargott a repcsik körül, rájuk nyomtam az artyt (máshol senki, miért dobtam volna máshová?). Persze rendkívül skilles player módjára egy rakás FB-s lézengett a repülőknél, és persze máris jött az anyázás a chaten. Aztán felrobbantottam a cuccaikat, mert ugye hogy bármit is megakadályozzanak úgy hogy tudják hogy ottvagyok. arra nem jók, de azért ők az überskilles progémer klán. (lol) Ráadásul ezekután még gyalog simán elkolbászoltam a következő pontig úgy, hogy felettem körözött a helivel és nem vett észre...
Utána meg amikor az artilleryt éppen ugyancsak a bázisukra küldtem, megint én voltam a fasz basecamper. Hát persze.
Aztán ugye simán nyertük az előző mapot 180-0-ra, és akkor még ilyenek prüszkölnek nekem a skillről a chaten... Jó lenne ha kinőnének már egyesek a bfv/dc/42 idiótaságából. Ha a BF2-ben nem akarták volna, akkor nem tesznek felrobbantható épületeket a bázisra. Ugyanigy, ezesetben az artillery sem érné el a másik bázisát. De eléri, és ha az optimális cél ott van, akkor oda fogom küldeni. Ha pedig marad ammom, akkor nem leszek ott helyben öngyi csak azért, hogy nehogy basecampert kiabáljon rám valamelyik. Inkább felrobbantok mégvalamit, lelövök még két repülőre váró embert, aztán lelépek valami lopott járművel (vagy gyalog).
Utána meg arra verte a mellét, hogy a csónakban 6unkat ki tudott nyírni egyszerre. Úgy, hogy az anyahajót beszorították kétéltűvel a vízből, tankkal a parton, meg repülőkkel. Én ebben az esetben persze már rég gerinctelen basecamper lettem volna...
Mind1, azért mi USMC oldalon jókat röhögtünk azon, ahogy két death között anyáztak az FB-sek :D
Szal FB klán (min 2 tagja) nem ártana ha erőltetne magára némi kultúrát publicon, és nem másokra prüszkölnének a saját bénaságuk miatt.