FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na tegnap én is próbáltam ranked szerverre fellépni és simán felengedett az egyikre. A pingje nem volt túl jó 100-200, de csak az elő két percig akadt. Nagyon lamerek voltak fent, mert körönként 15-20 embert szedtem le gond nélkül pedig nem vagyok egy nagy játékos. Na nem is ez a lényeg.
Hanem a tankos kilövős dologra visszatérve nem értek néhány dolgot. Réegebben már felvetettem ezt a dolgot de értelmes válasz nem jött. Fontos e hova célzol a tankon, függ e tőle a sebzés. Tegnap szintén volt olyan rakétás aki megfingatott 3 másodperc alatt, annyit se tudtam mondani fapapucs. 1-2 vagy kettőt lőhetett ki.
Másik a velem szemben álló tankra HATOT lőttem rá mire felrobbant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő egyszer talált el és fél páncélom hoppla le, már gondolkodtam rajta ugrok ki az ernyővel, de aztán csak felrobant a hatodikra, mi a szarért van ez?
Gyalogosharcnál szintén. 5x spanoltam vissza mire a csávót le tudtam lőni pedig mindig eltaláltam, ellenben én max 1-2 lövés voltam. Tudom szór a fegyver azt láttam is, azért élhette túl, de hogy a picsába tud vki engem futás ugrás közben fejbelőni. :)
Vannak jó tehetséges csávók is, tudom mert láttam párat hogyan raknak rendet 10 ellenséges katonával szemben...néztem a távcsövön keresztül, hogy a srác az épületben alul 2 embert lőtt le, aztán 2-en szaladtak utána azokat is kigránátozta, majd rendet rakott az emeleten is ismét 4-5 hulla. :)
Ilyen szeretnék lenni én is. :)
Na ennyit háborgok, másokkal is van ilyen vagy csak én szopok?