• Fujiryu
    Hallod kicsávó figyejjé! Kézzeld el tegnap találkoztam Lakatos Renatoval amikor jöttem hazafelé és mondta, hogy szegény meg van szorulva, mert hengerfejes lett a lada 1500-asa és kéne bele hengerfejet venni, arra gyűjt a haverjaival hajnalban. Azt mondtam nekik, hogy nincs pénzem mer efogyott, de ajánlottam nekik egy csávót, biztos ismered, akinek vastüdeje van és nem kedvel engem, hogy annak a vastüdejét vigyék el a méhbe.Mondtam, hogy simán kaphatnak egy 1.8as injektoros bontott golf dízelmotort érte.

A másikmeg, hogy ezt a problémájukat úgy megoldottam, hogy kérték ha ismerek a hugának a Jennifernek valami erős karizmatikus sukárgyereket nem ismerek-e, mert az expasija egy állat(elmondásuk szerint a börtönben nyolcvanas karúakat baszott seggbe), szóval ajánlottam nekik OH-t, mert ő annak ellenére, hogy cingár megvan a karja 80 centi(igaz azt nem mondtam nekik, hogy hosszába) szóval örültek, hogy segítettem nekik és nem kisértek tovább öt percnél.SZóval ha a Lakatos Renátó és Márkó keres titeket én küldtem őket, fogadjátok őket szeretettel