FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
eugabesz #167828 Na akkor tisztázzuk.Én már mésfél éve vagyok admin,ranked és nem ranked szerver,módokat stb. kipróbáltam.Tehát,mondhatni,van némi tapasztalatom.
Egy működő,NAGYJÁBÓL mindenkinek megfelelő pályalistát "összehozni" kb. két hónap.Annyi idő kitapasztalni,mi az ami megfelelő,méretben játszási indexben stb.
Aztán meg kell felelnie az adott csapat "kívánságainak" is.(a Greet Wall nagyon jó példa rá,kb 8-9 IRAM-osnak tetszik)
Aztán ki kell alakítani egy megfelelő szabályrendszert,ami enged némi szabadságot,de mégsem enged meg mindent.Meg kell mondanom ez talán a legnehezebb része.
Aztán jön a felfuttatás,ami ismét a nehéz dolgok közé tartozik.
A szabályokról még annyit,hogy nagyszerű találmány az admin map,nem kell rendszeresen arra is külön figyelni,nem köt le egy admint teljesen,hogy a renitenseket figyelje.Hogy téved néha??Hát Istenem.Mégiscsak egy "gép" az sem mindig tökéletes.
A mi szerverünkön azért mindig is volt játékos,hála egy két három IRAM-os odaadó közreműködésének.Hozták az embereket,hirdették a fórumokon a szervert és hogy milyen jó ott játszani,gyűjtötték az embert,"felültek" a szerverre stb.
Enélkül nem lesz népszerű egy szerver.
Érdekes dolog,de már a másik végletet is hallottam a szabályokról.Van aki kimondottan azért játszik nálunk,mert "nincs tele hülye,mindenféle szabálytalankodó f@sszal a szerver"
Egy két kisebb változtatást a javaslatok alapján már most is fogok eszközölni,miután tegnap egyeztettem a "vének tanácsa"-nak egy két tagjával.Remélem előnyére változik a szerverünk.
U.I A mapváltásos (kisebb,nagyobb) program csakis unranked szerveren működik,mint pl. az MRS Ranked,de pl. nekünk sem adták ide a Németek,hiába voltunk egy ideig benne a rankedjukban.