FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szívesen játszana több ember azon a szerveren, ha normális mapok mennének rajta és nem 5 percenként találkoznál ellenséggel amikor gyalog mész.Még az autoadminos faszságokat is elviselné az ember szó nélkül, ha lenne ember akivel helizzen, vagy akit kommanderként odaküldjön. Nem arról van szó hogy a szerver szar meg ilyesmi, hanem arról, hogy 64es mapokon több ember kell a több zászló miatt.Nem a mapokkal van a baj, hanem pl azzal, hogy karkandon 64es méretben az első zseni hátrajeepezik és behúz egy zászlót majd megy tovább.Van 10 zászló ahova mehet és az egész kör arról szól, hogy 2-3as csoportok kergetik egymást.32-es méreten ez már nehezebb lenne, mert ott 3 zászlóval kevesebb van és a területe a pályának is fele akkora.A többi mapon is így van.
Mashtur city.Nem igazán értem a helis dolgot, mert az tény, hogy a BH erősebb lett az új patchben, de a 64es map az annyiban különbözik a 32-estől, hogy az embernek, hogy behúzza a helis pontot fel kell másznia a hegy tetejére és mire felér az onnan induló emberek behúznak 5 másikat.32-ben elég behúzni az alsót és meg is van a helispawn az iglával, szóval én nem igazán értem ezt a blackhawkos problémát.Jeep van elég a mapon, meg a másik oldalról is lehet c4es helizni ha nagyon durva a blackhawk.
Oilfields.64esben plusz két pont ami szétnyújtja a mapot és majdnem kétszer akkora, plusz egy heli áráért.
Kubra dam.Plusz egy pont ami nem tűnik soknak, de plusz egy támadási irány.Egy bombázóval kevesebb van oldalanként ami még szerencsés is, mert 4 plusz ember élesz a földön, így aki a földön szeret játszani az se fog unatkozni.Akinek meg repülő kell az úgyis megkapja ha akarja, mert a map tele van iglákkal és AAkkal.
Clean Sweep. 64-esben plusz 3 zászló, majdnem kétszer akkora map, egy repülő plussz oldalanként.Nem éri meg.
Dalianplant. 2 plusz zászló, kétszer akkora map, semmi jármű plusz.
Dragon valley.64-es méretben iszonyatosan nagy map, még 64 embernek is csak akkor élvezetes ha az usa behúzta a felét a zászlóknak.2 repülő és egy heli plusz oldalanként.32 emberrel játszhatatlan.Viszont 32-es méretben az egyik legjobb map szerintem.
Fushee pass.64es méretben 3szor akkora mint a másik rengeteg plusz zászlóval, két plusz repülővel, és hatalmas távolságokkal.32 emberrel élvezhetetlen ugyan úgy mint DV pusztán a kibaszott nagy távolságok miatt.32es méretben viszont a másik kedvenc helis mapom ahol izgalmas a földi harc is a sok dombnak köszönhetően.
Ha lennének emberek, akkor több magyar játszana a szervereken, mert a legtöbb embernek az a baja, hogy nem megy fel egy szerverre 64es mapon ahol 20an rohangálnak.Én is szívesen felmennék a szerverre és max nem heliznék hanem mennék a földön ha nem az lenne, hogy behúzok három zászlót mire az első ellenféllel találkozom.Itt nem arról van szó, hogy a hájgoknak nem dívik publicon játszani...