FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
figyeljé a NOD32 ezeket a virusokat a tesztről beszerzi mindig es külön mittomén mien adatbázist készit rola,hogy a tesztet megnyerje,teszeltem mikor megvettem ezt a gépet cracket szedtem lefele,még letöltésnél se jelzett,de mikor másolni akartam,detektálta és azt mondta, hogy törléshez restart kell,no mondom gyerünk restart...restart útán újból resart kell a törléshez,hát mondom majd kitörlöm sajátkezüleg a registryből... csakhogy a virus a registry hozzáférést tiltotta meg 1 masik rakás dolgot... na mondom fasza,reinstall volt a vége...
A Kaspersky-nél úgy van, hogy mikor leszeded igaz felmegy a memória fogyasztás de ha talál benne vmit. akkor automatikusan nem engedi megnyitni es keri hogy töröld vagy ahogy beállitod birja automatikusan ellátni is...
A NOD32 v ESET soha se volt virusirtó csak pénz begyüjtő mivel eddig akárki hivott segiteni a gépén mindenki NOD32-est használt/használ.
Ennek is szt. 1oka van és pedig hogy soha nem riaszt és meglehet ugy krekelni hogy 10-évig is legyen lincenszed...
1Kaspersky-re ilyesmi nincs...
WINDOWS 7 usereknek akinek kell KASPERSKY nemtom müxik-e még de kéne...
eze
kaspersky CBE for win7 users,mikor lejár a lincensz annyit kell tenni hogy a web-oldalra felmész és kérsz 1másikat... ja és az adott linken található programmal müxik...