• nandorb
    Hát,láttad miután kickelt az AUTOADMIN azután road to jailabad ment heli/jet-es pálya után kinek van kedveben tankozni/infrantizni?
    Hülyeseg az egész... ugylátszik elvan a gyerek meg játszik...

=HGUK= szerveren olyanok az adminok amint magad viszed a helit kickelnek olyankor mikor éppen nem kell... vagy épp azt lesik mikor viszem magam a helit,ja autoadmin nincs... utoljára excessiv teamkillingert bannolt-ak...

Meg láttad bent játszottam az IRAM szerón a kis csávo apró rankal kéri szedjem fel,mondom jólvan kitudja hátha tud jó TV-zni... erre 1nesen repül a rakéta fullba lövi 400meteren levő helit gépuskával,vissza vittem a helipadra es kitesekeltem... azután meg a seatswitches ADMIN volt állandóan... nemértem mi lényege van hogy rengeteg kezdő nem single-en tanul meg helizni vagy esetleg youtube tutorialokon... hanem ott basza a jó nepet... sokszor meg az is van commander lefekszik es a kor végeig nem csinál semmit se... de mutiny gomb sincs vagy ha van 3-an ha igennel szavaznak,az pró... senki se szarik arra hogy nyerjen vagy feláldozzon...

Mostanság ahogy láttom a szerverek vagy nincs jó beállitva vagy túl szar a hitbox a kisheli-t telibe lövöm rakéta simán átmegy rajta...