• n003
    azért mondanék erre egy hasonlatot .. a hurrican repülő kifejlesztése 20vagy 30ezer fontba került ma viszont egy új vadászgépé dollármilliárdokba .. jó persze ez már az üzlet része hogy minden eltúlzott de ma már nemsok mindent lehet garázsban kifejleszteni

de hogy visszatérjünk a hidegfúzióhoz tegyük fel hogy mivel elindították a kisérleti fúziós erőmű építését és mondjuk 2-3éven belül kész lesz akkor miaza 20-30 év amit tippelnek hogy használható lesz? nekem ez kúrvára ködösítésnek hangzik mert ha tényleg megoldották a működéséhez szükséges feltételeket-problémákat akkor csak be kell kapcsolni behangolni és meglássuk termel e valójában plussz energiát .. vagy az egész még mindenkinek egy nagy ? és csak fejest ugranak a pjoectbe hogy majd időközben úgyis megoldják a felmerülő problémákat

bár én szerintem nincs olyan szervezet amelyik 5milliárd eurót bedobna egy zsákba amelyiknek nincs alja .. szal én ezt csak időhúzásnak érzem

és még valamit a Fujiésfanjainak nem az olajcégek a legnagyobb ellenlábasai annak hogy a hidrogén elterjedjen hanem a 'fejlett' államok mivel egyik sem teheti meg hogy azt a 40-60% adótartalomról lemondjun amit az üzemanyagok eladásából kapnak :(