FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na igen, ezek azok a legendák amiknek érdemes hitelt adni.Feltaláltam én az örökmozgót, csak az olajmaffia megtiltotta, hogy forgalomba hozzam...Amúgy meg az egésznek nincs semmi értelme.Attól, hogy valamit hozzáadsz a benzinhez nem lesz nagyobb fűtőértéke magának a benzinnek, max az egésznek együtt, mert amit hozzáadsz annak nagyobb volt.Szóval alapjában véve egy fókuszban bemutatott örökmozgó ami megváltaná a világot, ha lennének befektetők, de ugye senkit nem érdekel a kis magyar ember milliárd dolláros ötlete...
Elrepülünk a marsra, csak ugye az űrhajót kerozin hajtja ami ugye megint kőolajból van és amúgy is 2. világháborús náci technológia.Valóban fejlődünk.A NASA-nak még mindig az a legnagyobb problémája, hogy hova a faszba rakja a sok kerozint amivel majd elrepülnek a Marsra...
Klónozni se mai teknológiával klónoznak, csak mostanra lettek olyan műszerek amikkel ez lehetséges.
Lézer.Az indukált emissziót már Einstein is leírta, de ugye mire az elméletéből használható lézer lett, eltelt jópár évtized.
Ugyan így van ez az minden új technológiával is.Nem úgy működik, hogy a tudós kitalálja az elméletét, hogy hogyan működjön és másnap már építik a gyárat a sorozatgyártáshoz, 2 hét múlva meg már a telefonoban is pici reaktorok vannak.A magfúzió elmélete azóta megvan, hogy Einstein kinyögte, hogy E=emcénégyzet, de nem azért nem valósítja meg senki merta gonosz olajipar megöli azokat akik megtudnák csinálni, hanem azért mert senki nem képes rá jelenleg...
A benzin a legelterjedtem energiaforrás, nem két perc és két forint átállni az egész világnak egy új energiaforrásra.Nem csak az olajiparnak az érdeke, hogy legyen olaj, hanem mindenkié, mert amint elveszik az olaj és a gáz az egész világ amit építettek az elmúlt száz évben és bármilyen módon gázt/oljat használ értéktelen kacattá válik.Senkinek nem érdeke, hogy ez megtörténjen, mert kb kihal az egész bolygó ha ez megtörténik és itt megint nem arról van szó, hogy a gonosz lajipar akarja ezt...